Hani mëngjes, do të parandaloni diabetin e tipit 2

Ngrënia e mëngjesit është një nga vaktet më të rëndësishme e që përcakton mirëqënien e ditës tuaj. Ushqyerja në mëngjes përmirëson nivelin e glukozës së gjakut të njerëzve dhe nivelin e insulinës,  g...