Rinis puna në doganat greke pas 72 orësh protesta

Duke filluar nga ora 6:00 e kësaaj të hëne nënpunësit e doganës greke në Kapshticë, Kakavijë, Qafë Botë dhe Tre Urat i janë rikthyer normalisht punës pas 72 orësh pretestash. Pala greke lajmëroi që t...