Sot Dita Botërore e Efiçencës së Energjisë

5 marsi njihet si Dita Botërore e Efiçences së energjisë, ndaj aktorë të ndryshëm të fushës u bëjnë apel popullatës për ndërgjegjësim dhe ndërgjegjësim për përdorimin e burimeve alternative të Energj...