Sot Dita Botërore e Radios

  13 shkurti shënon Ditën Botërore të Radios, e cila ka për qëllim të kujtojë fuqinë unike të këtij mediumi në funksion të promovimit të qasjes në informacion dhe të lirisë së shprehjes. Eshtë zgjedh...