Si të dalloni një domate të rritur me hormone?

  Ekspertët thonë se duhet të hamë fruta dhe perime të papërpunuara, por realiteti i tregjeve është i  mbushur me produkte të rritura me hormone (OMGJ- organizma të modifikuar gjenetikisht) . Fatkeqë...