Tashmë edhe mund të fluturojmë…!

Kompani franceze “Zapata Racing” ka krijuar një pajisje të ngjashme me një dron, e cila mund të fluturojë me një shpejtësi maksimale deri në 148 kilometra në orë dhe mbi të mund të mbajë një person. ...