Tashmë një copëz Venecia edhe në Dubai

Tashmë Venecian do e gjeni edhe në qytetin e shkretëtirës, Dubain. Ndërtuesit kanë zbuluar planet për të rikrijuar qytetin e famshëm italian. Gondolat dhe kanalet komplekse do vijnë në një version të...

Dubai: Omani, një tjetër vend me bukuri e luks

Dubai njihet si një nga destinacionet më luksoze turistike, në botë, po shumë pak dihet për Omanin. E vendosur në mes të Emirateve të Bashkuara Arabe, Arabisë Saudite dhe Jemenit, Oman është i pasur ...

Dubai, hoteli që rrotullohet 360 gradë

“Dynamic Tower Hotel” është një hotel në Dubai i cili ka nisur të ndërtohet që nga viti 2008, dhe të jetë gati për vizitorët në vitin 2020. Eshtë një qiellgërvishtës që rrotullohet 360 gr...

Printohet ndërtesa e parë 3D në Dubai

Këtë javë në Dubai është hapur zyra e parë e ndërtuar përmes printerit 3D. Hapësira një katëshe prej 250 metra katror është ndërtuar gjatë 17 ditëve duke përdorur një printer 3D prej mbi 6 metrave të...