Statistikat, gjatë gushtit u rrit deficiti tregtar

Deficiti tregtar për muajin gusht të këtij viti u rrit krahasuar me një muaj më parë dhe me të njëjtën periudhë të vitit 2015. Rritja e importeve gjatë gushtit 2016 është më e madhe se sa ajo e ekspo...