Administrimi i xhamisë, detyrë dhe mision

Ishim në studio me administratorin e xhamisë së Et’hem Beut dhe Medresesë, Elvis Hoxha. Si çdo institucion tjetër edhe xhamia ka nevojë për kujdes, përtej atij insitucional, mbi të gjitha qëndr...