Administrimi i xhamisë, detyrë dhe mision

Ishim në studio me administratorin e xhamisë së Et’hem Beut dhe Medresesë, Elvis Hoxha. Si çdo institucion tjetër edhe xhamia ka nevojë për kujdes, përtej atij insitucional, mbi të gjitha qëndron shpirtërorja. Me Elvisin folem për misionin e bukur që ai ka marrë përsipër si qëllim kryesor të të cilit ka të fitojë kënaqësinë e Zotit, po ashtu ehe me sfidat qe has çdo ditë në punën e tij. Xhamia, shtëpia e Zotit pret e percjell , qindra e mijëra besimtar, ndaj ështe domosdoshmëri të respektohen rregullat, për të gjetuar aty paqen e qetesine e munguar e mos behemi pengesë për të tjerët. Andaj sic thekson edhe administratori, rregullat nuk përjashtojnë askënd, madje janë detyrim.

https://soundcloud.com/spektrum-group/administrimi-i-xhamise-detyre-dhe-mision

Pin It