Spektrum Jetësor – Udhëtimi i Jetës

“Thirrja në haxh është ftesa më e bukur që Zoti mund të të bëjë, dhurata më e madhe që mund të marrë shpirti”- kështu e përkufizon Lorena Bacelli udhëtimin e saj në vendet e shenjta Mekë ...

Fakte interesante për lotët

  Lotët janë simbol i zbrazjes emocionale, pra anës shpirtërore .Por nuk është vetëm kjo, lotët shërbejnë për të ruajtur lagështinë e kokërdhokut të syrit, përmbajnë proteina dhe substancave të ...