Trajnerët më të paguar

Premier League është kampionati i yjeve të pankinës, i trajnerëve si Pep Guardiola dhe Jose Mourinho, Antonio Conte, Jurgen Klopp dhe Arsene Wenger. Duke qenë se janë më të mirët, sigurisht që paguhe...