10 gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone

Në përdorimin e telefonave ndodh që mund të bëjmë edhe gabime. Më poshtë do të lexoni disa këshilla mbi gabimet që nuk duhet t’i bëni me iPhone-nin tuaj. 1.Nuk e fikni asnjëherë Ju duhet ta fikni i-P...

Gabime që nuk duhet ti bëni me fjalëkalimin tuaj

Është një shaka që qarkullon në internet që thotë: “E ndryshova fjalëkalimin dhe e vendosa ‘ipasaktë’, kështu sa herë të harroj fjalëkalimin kompjuteri do më thotë, ‘ Fjalëkalimi juaj është i pasaktë...