Hapet fondi i ekselencës, por ka dhe kushtet e veta !

Për të kryer studimet në një nga universitetet më të mira në botë, qeveria shqiptare sikurse kishte premtuar, do të japë mbështetjen financiare për ekselentët shqiptarë. Thirrja e këtij viti për çelj...