Viti 2015 në foto

2015 ka shënuar ngjarje të shumta që kanë lënë gjurmë në historitë njerëzore. Spektrum ju sjell disa nga fotot e vitit. Fëmijë palestinez gjatë muajit të Ramazanit Një minator në Ukrainë Palestinezë ...

Foto të mrekullueshme të natyrës

Bota është e mbushur plot me vende të mrekullueshme. Fotografitë e mëposhtme ju sjellin bukuri magjepse të shkrepura në vende dhe stinë të ndryshme.