Uji i shiut, i mirë për fytyrën dhe flokët

Mund të tingëllojë  çuditshëm, por uji i shiut ka disa vlera shëndetësore për fytyrën dhe flokët. Uji i shiut nëse aplikohet në fytyrë ndihmon në rigjenerimin e lëkurës dhe i jep asaj shkëlqim. Në sa...