“Më i bukur se vetë hëna!…”

Fytyra e tij ishte e bardhë e përzier me pak të kuqe dhe i shkëlqente si dritë. Xhabir ibnu Abdilah tregon: “Një natë me hënë, po ecja në rrugët e Medines. Teksa po ecja vështroja hënën, e cila...