Shtypi i ditës, 10 Janar 2018

Në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të gazetave për ditën e sotme, e mërkurë, datë 09 janar 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve më të rëndësishme nga dita e djesh...

“Gazetaria sot, vizive, ajo e shkruar dhe online”

  Gazetaria sot shoqerohet me probleme nga më të ndryshmet ashtu si vetë shoqëria. Në këtë emision patëm në studio gazetarët Esido Barkaj, Nela Gaçi, Ida Nurçe dhe Ornela Manjani. Puna e gazetar...