“Gazetaria sot, vizive, ajo e shkruar dhe online”

 

Gazetaria sot shoqerohet me probleme nga më të ndryshmet ashtu si vetë shoqëria. Në këtë emision patëm në studio gazetarët Esido Barkaj, Nela Gaçi, Ida Nurçe dhe Ornela Manjani. Puna e gazetarit mesa duket nuk e ka humbur magjinë, qofte ajo e shkruar, online, apo në gazetë. Ndiqeni të plotë bisedën për të njohur këndvështrime të ndryshmë të këtyre gazetarëe të rinj.

 

https://soundcloud.com/spektrum-group/gazetaria-sot-vizive-ajo-e-shkruar-dhe-online

Pin It