Mbi gjemba ka trëndafila

Një thënie e lashtë thotë: “Numëroi bekimet dhe të mirat që të ka dhënë Zoti, shkruaji një e nga një dhe do të shohësh se je më i lumtur se më parë!” Për vetë faktin se i shohim telashet ...