Aeroplani më i madh në botë që peshon 600 tonë

Aeroplani më i madh në botë i quajtur “Antonov An-225 Mriya”, ka nisur një udhëtim të gjatë drejtë Australisë. Aeroplani peshon 600 tonë dhe ka dyfishin e gjerësisë së një aeroplani Boeing 747 (aerop...