Aktorja Zholi, viziton emigrantët sirianë në Greqi

Në një kohë kur tensionet dhe numri i emigrantëve sirianë që janë në Greqi dhe që presin të hapen kufijtë e Shqipërisë dhe të Maqedonisë për të shkuar në destinacionin e tyre në Gjermani Austri etj&#...