Gjiknuri: Heci i Banjës, vepër transformuese

Ministri i Energjisë dhe Industrisë Z.Damian Gjiknuri mori pjesë në ceremoninë e fazës së përmbytjes së rezervuarit të Banjës, investim i kompanisë së mirënjohur norvegjeze Statkraft. Të pranishëm në...