Hapet ankandi për hecet në Katund të Ri në Dibër

Hidhet një tjetër hap në ndërtimin e hidrocentralit të Katundit të Ri në Dibër. Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka hapur procedurat për dhënien e këtij koncensioni tek operatorët ekonomikë që do...