HP krijon një kompjuter xhepi

  HP zbuloi gjatë Kongresit Botëror të Telefonave një telefon inteligjent Windows 10 që kryen të gjitha funksionet e një kompjuteri. HP Elite x3 ka 64GB hapësirë të brendshme dhe përmban një bat...