Erëzat, një aleat i çmuar kundër të ftohtit

Erëzat janë një aleat i çmuar i shëndetit për të forcuar sistemin tonë imunitar. Në këto ditë të ftohta të dimrit, do të ishte mirë t’i kishit në kuzhinën tuaj. Speci kuq djegës Kur jemi të ftohur dh...

Azia lindore “në hipotermi”, 100 të plagosur

Mediat tajvaneze raportojnë se pjesa dërrmuese e vdekjeve ishte pasojë e hipotermisë dhe problemeve kardiake. Si rrallë ndonjëherë, dëbora e rënë në Taipei zbardhi krejtësisht majat e maleve Jangming...

I ftohti, emigrantët në një luftë jetë a vdekje

Qindra fëmijë udhëtojnë në det e tokë nën temperatura që kanë shënuar maksimumin e tyre në rrugën drejt vendeve të sigurta. Janë fëmijët ata që po vuajnë pasojat më të mëdha të krizës së klandestinëv...