Samsung lançon Galaxy S8 dhe S8+

Samsung Electronics prezantoi Galaxy S8 dhe Galaxy S8+, telefonat inteligjentë që largojnë barrierat e smartphonëve tradicionalë me dizajnin e mrekullueshëm të hardware-it dhe varietet ofrimi shërbim...

Studim: Akullorja në mëngjes na bën më të zgjuar

Ekspertët e kulinarisë kanë paralajmëruar se vitin e ardhshëm do të jetë çokollat parësore për  t’u ngrënë në mëngjes, Një shkencëtar japonez ka bërë një zbulim të befasishëm. Yoshihiko Koga, p...

Studim: Flituni bebeve tuaja, bëhen më inteligjentë

Një studim i kohëve të fundit ka zbuluar se sa më shumë t’u flitet bebeve, aq më shumë përmirësohet aftësia e tyre për të mësuar më shpejtë të flasin. Ajo që është vënë re në këtë studim është ngjash...

Galaxy S7 dhe S7 Edge të papërshkueshëm nga uji

Zbulohen disa informacione nga  prezantimi i gjeneratës së shtatë të telefonave inteligjentë të Samsung-ut . Informacioni më i fundit lidhet me një veçori shumë të rëndësishme për pajisjet. Sipas ueb...