Të rejat më të fundit nga iPhone 7

Telefoni i shumë përfolur iPhone 7 Plus me kamer të dyfishtë mund të quhet “iPhone Pro”. Apple thuhet se është duke marrë parasysh emrin për të bërë dallimin ndërmjet iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus, të c...