Të rejat më të fundit nga iPhone 7

ilh

Telefoni i shumë përfolur iPhone 7 Plus me kamer të dyfishtë mund të quhet “iPhone Pro”.

Apple thuhet se është duke marrë parasysh emrin për të bërë dallimin ndërmjet iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus, të cilët thuhet se do përfshijnë një kamer me lente të vetme.

Analisti i sigurisë tek KGI, Ming-Chi Kuo ka sugjeruar më parë se Apple është duke punuar në dy versione të iPhone 7 Plus, një me një kamer me një lente të vetme dhe një me një kamer me lente të dyfishtë.

 

Pin It