Njihuni me disa fakte interesante për syrin

Syri është njëri prej organeve më të rëndësishme në trupin tuaj dhe është përgjegjës për rreth 85 % të informacioneve që njeriu i merr. Brenda një minute, një person i përpëlit sytë 12 herë. Një mbyl...

Të rejat më të fundit nga iPhone 7

Telefoni i shumë përfolur iPhone 7 Plus me kamer të dyfishtë mund të quhet “iPhone Pro”. Apple thuhet se është duke marrë parasysh emrin për të bërë dallimin ndërmjet iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus, të c...

7 detaje që nuk i dini për sytë tuaj

  Shqisat që njeriu zotëron janë një mirësi pa të cilat jeta do të vështirësohej . Të gjitha shqisat janë shumë të rëndësishme, por ajo e të parit, është pa dyshim më e rëndësishmja. Do t’...

Ja të veçantat e iPhone 7

Apple po përgatit modelin e ri iPhone 7 me veçoritë më të mira ndonjëherë. iPhone 7 do të vijë me ekran OLED, i cili do të jetë në gjendje t’i njohë edhe gjestet falë një sensori të përmirësuar të id...