Romani “AKULL dhe ZJARR”, Juljan Abrashi

Në romanin e shkrimtarit Juljan Abrashi “AKULL dhe ZJARR “, trajtohet tema e dhimbshme e abortit. Shkrimtari i jep një jetë imagjinare personazheve të tij për t’i mëshuar faktit se ...