Romani “AKULL dhe ZJARR”, Juljan Abrashi

Në romanin e shkrimtarit Juljan Abrashi “AKULL dhe ZJARR “, trajtohet tema e dhimbshme e abortit. Shkrimtari i jep një jetë imagjinare personazheve të tij për t’i mëshuar faktit se gjithkush ka te drejtën e jetës. E drejtë e dhëna nga Krijuesi e që padrejtësisht hiqet nga qenia me e dashur në botë, nëna. Po po ka dhe ato nëna, ndaj dhimbja shumëfishohet. Një roman me stil interesant, me imagjinatë e masazhe ndërgjegjësuese nga një student mjekësie me letërsinë si pasion. Dëgjim të këndshëm!

Pin It