Kalendari historik: 17 qershor

17 Qershori është dita e 168 e vitit, deri në fund të tij janë edhe 197 ditë. 1631 – Mumtaz Mahal vdes gjatë lindjes së fëmijës. Burri i që lundronë në të dhe shqyrtojnë në hollësi drejtimin e lumit....