Promovim i vlerave turistike përmes artit mural

Një afresk mural gjigand rreth 400 m2 është ndërtuar në qytetin e Vlorës nga Shoqata e Ruajtjes dhe Mbrojtjes së Mjedisit Natyror në Shqipëri me mbështetjen e Bashkisë së Vlorës. Afresku, i cili titu...