Ushtrimi fizik që lufton depresionin

Kërkimet shkencore tregojnë se aktivitetet fizike kontribuojnë për të lehtësuar simptomat e depresionit dhe ankthit. Vrapi është një nga aktivitetet që do të përmirësojnë aftësitë tuaja mendore dhe d...