Pajisja që gjen kodin e çdo iPhone-i

Miliona celularë të mençur të kompanive më të mira mund të hakerohen lehtë nga kriminelët kibernetikë, duke përdorur një pajisje të  thjeshtë. Pajisja shitet hapur në internet dhe e cila mund të përd...