Ksamil, drejt fundit projekti i rrjetit të kanalizimeve

Ksamili po pajiset me rrjet të ri të kanalizimeve, i cili do të përmirësojë situatën në këtë zonë turistike duke ulur ndotjen e ujërave të bregdetit. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol...

EuropianBest Destination, Ksamili nje plazh europian

  Europian Best Destination, shumë pranë hapjes së sezonit veror, fton udhëtarët që të vizitojnë një ndër plazhet më të mira të Europës për 2016: as më pak dhe as më shumë se sa Ksamili ynë. “ A...