Shqipëria nën ujë, ja akset e bllokuara

Që prej ditës së djeshme vendi është nën ‘pushtetin’ e kushteve të vështira atmosferike, shoqëruar me shira të rrëmbyeshëm dhe ërëra të forta. Prej natës së mbrëmshme, në disa akse kryesore në vend k...