Disa fakte interesante mbi ngjyrat

  Përse lapustilët janë më së shumti të verdhë? E verdha është ngjyra më e popullarizuar, sepse është më e qarta. Ndërkohë, kur pjesë të një teksti theksohet me këtë ngjyrë dhe fotokopjohen, vijëzimi...

Lapsi qetëson dhimbjen e kokës

Shpeshherë na dhemb koka, gjë e cila shkaktohet nga stresi, ankthi, lodhja apo përjetime të ndryshme emocionale. Në vend që të përdoren ilaçe të cilat sjellin dhe dëme të tjera anësore, disa ekspertë...