Swift7 Ultrabook, laptopi më i hollë në botë

Kompania  Acer ka  prezantuar laptonin më të hollë në botë, Swift7 Ultrabook. Swift 7 Ultrabook është më i hollë se versioni i mëparshëm dhe ka një trashësi prej vetëm 8.98 milimetra. Acer thotë se k...