Lëngu i shegës dhe vlerat e tij të shumta

Shega është një ndër frutat që  shëron disa lloje sëmundjesh.  Shumë studime kanë vërtetuar që bëhet fjalë për një nga lengje më shëruese në botë për shkak të ndikimit të dobishëm në sistemin kardiov...

Vlerat e shumta kurative të lengut të thanave

Mjekësisë alternative i janë shtuar shumë elemente të cilat kanë një sërë dobish. Thana është një prej tyre. Kokrrat, gjethet, lëvorja e degëve dhe bërthamat e thanës kanë disa vlera ushqyese. Kokrra...