Telefonat e rinj LG vijnë me nga një specialitet

  Zakonisht prodhuesit e telefonave inteligjent kanë një ose dy telefona të kategorisë së lartë, disa të mesëm, të cilët janë si të parët por vetëm me disa cilësi të përgjithshme më të dobëta, d...

Ekrani që mund të mblidhet si një gazetë

LG do të zbulojë gjatë Shfaqjes Elektronike për Konsumatorin një prototip të një ekrani 18 inç që mblidhet si një copë letre. Kompania koreane po përqendrohet në krijimin e ekraneve të lakuara dhe të...