“Lulja”- Pushkin

Nje lulez mes nje libri gjeta, Te thare edhe pa kundermim; Dhe per nje cast i shtangur mbeta E humba thelle n’enderrim.   Kur lulezoi? C’pranvere thua? Kush e keputi edhe ku? Nje dore e njohur a...