Lumi i Shalës, aty ku të mbeten sytë!

Lumi i Shalës është një destinacion turistik që përshkruhet nga vizitorët që e kanë parë nga afër si perla e bukurive të Komanit. Ngjyra e ujit është karakteristikë e këtij lumi dhe shkëmbinjtë e the...