Lumturia arrihet, kur mendon mirë për të tjerët…

Tregohet për një nga bujarët dhe zemërgjerët më të mëdhenj nga mesi i arabëve, të cilit një ditë, e shoqja i tha: “Aman! S’kam parë njerëz më të ligj se miqtë e shokët e tu!” I shoq...