Lista e 100 lojtarëve më të mirë

Ueb faqja e specializuar për vlerësimin e lojtarëve dhe klubeve evropiane, “Cies football-observatory”, ka publikuar sot listën e 100 futbollistëve me çmimin më të lartë për të ndërruar klube në mini...