MELODI E ZEMRËS – HAXHI

Emisioni “Melodi e Zemrës” kësaj radhe përcolli tek dëgjuesit ndjesi nga haxhi, udhëtimi i cili mbledh në një “konferencë” njerez nga e gjithë bota pa dallime racore e me një qëllim të përbashkët: pë...

MELODI E ZEMRËS – KURBAN BAJRAMI

Emisioni “Melodi e Zemrës” këtë herë iu kushtua dimensionit të festës së Kurban Bajramit si simbol i heroizmit, sakrificës, vetëmohimit dhe dorëzimit të plotë tek Zoti. Të ftuar në studio ishin teolo...