Mendo i lirë, mbajeni mend amanetin e këtij mësuesi

Çdokush mëson në mënyrë të ndryshme dhe sërish ne i testojmë të gjithë në mënyrë të njëjtë. Jeta është provimi më i vështirë. Shumë njerëz dështojnë, sepse përpiqen t’i kopjojnë të tjerët duke mos e ...

Kripa e jetës

Gjithçka që ndodhte në jetën e të riut e bënte të ndihej i pashpresë. Në një nga ato ditë kur shpresa pothuaj po venitej tërësisht, ai vendosi të shkojë tek mësuesi i tij i urtë dhe i mençur. Me të m...