Çfarë është mikrogjumi?

Gjumi është një proces i cili ka disa gjendje, pra jo tërësisht në gjumë ose zgjuar. Një e mesme e tyre është mikrogjumi,ose ndryshe kotja. Në këto raste truri është në gjendje të fjetur dhe kalon di...