Mini-iPhone prezantohet në mars

“Mini-iPhone pritet që të prezantohet në mars të këtij viti dhe do të quhet “iPhone 5se”. Prapashtesa ‘se’ tek iPhone 5 nënkupton ‘special edition’, që do të thotë se telefoni do të jetë një version ...